5 Ocak 2014 Pazar

Sizinde pazarınız sıkıcı mı?

Çocukken pazar günlerinden nefret ederdim. Çok sıkıcı gelirdi. Ertesi gün okul olduğundan olsa gerek, hiç sevmezdim pazarları. Banyo yapmak genellikle pazara kalırdı, tabii haftasonu ödevi de son güne kalırdı. Haftasonu gelsin de dinleneyim derken, yapacak işler bekliyordu. Akşam erken yatman gerekirdi, cumartesi gibi rahat oturamazdık.

Çalışmaya başlayınca da, pek değişmiyormuş pazarları. Eğer dışarı çıkamamışsan pazarları yine sıkıcı. Ödev yerine bu kez evin işleri bekler seni. Ne yapsan bilemezsin. Ertesi gün iş vardır, koskoca bir hafta sizi bekler. Kahvaltı keyfi yaptıysan onunla yetinirsin. Hele hava bugünkü gibi bulutlu ise iyice için sıkılır. Televizyon izleyemezsin, çünkü kızın çizgi film açmıştır. İyisimi şöyle güzel bir çay keyfi yapmak. Bir bardak çay ile rahatlamak istiyorum.
İyi pazarlar…

2 yorum:

  1. Bir bardak çay ya da kahve nasıl da dindiriyor o sıkıcılığı değil mi? Ya da biz böyle avutuyoruz kendimizi. Genelde bizim pazarlarımız da böyle geçiyor malesef.Pazartesinin yemeği, çamaşır, temizlik, vs.
    Bilmiyorum ne yapmalı :)

    YanıtlaSil
  2. Aynen, kendimizi kandırmak olsa da çok rahatlatıyor insanı.
    Çay keyfi,,, kahve keyfi... çikolata keyfi....

    YanıtlaSil